MentaalMaximaal Mentaal Maximaal

over mij (vervolg)

Ik ben de uitdaging aangegaan om iets heel anders te gaan doen!                      Een paar jaar geleden, tijdens een gesprek met een goede vriend van mij,      over mijn toekomst. Kwam het gesprek ineens, zomaar uit op hypnose .             Ja, want wat ga ik nu doen, met de rest van mijn leven?

ik heb me om laten scholen tot hypnotherapeut. Want ik hou van nieuwe dingen te leren, en zo ook mensen te helpen.  Dit is natuurlijk heel anders dan het werk wat ik hiervoor gedaan heb, ik werkte onder andere in de bouw en ben later ook mijn eigen klussenbedrijf gestart. ik deed vooral klussen in en om het huis en tuin. Dat is een flinke wending, en nu wil ik jou helpen om voor jezelf te kiezen en de verandering voor jezelf te maken.

Dus wil jij nu ook de uitdaging aangaan om voor jezelf de verandering te maken? Of het nu gaat om het oplossen van angsten, allergieën of het verbeteren van je sportprestaties! Want tijdens de opleiding, heeft hypnotherapie mij helpen veranderen! Om gewoon andere dingen te gaan doen, dingen anders te zien en te doen,  en niet te  blijven hangen in die oude vaste patronen, waar ik niet verder mee kwam.

En de donkere wolken losten weer op, de zon ging weer schijnen in mijn hart!

En daarom wil ik nu andere mensen helpen met dezelfde problemen.

en daarom herken jij dit?

Ben je na een ongeval, of iets  anders op een punt in je leven gekomen dat je het gevoel hebt, dat je helemaal vast loopt? Of wil het in je sportcarrière niet helemaal zoals jij het graag zou willen, En je wil verder, je wil je weer geaccepteerd voelen, verder met je leven. Lekker genieten met je vrienden en familie.  En met hypnose kan ik je helpen, om van je problemen af te komen.

Of heb jij angsten?  zoals faalangst, (examen) stress, of voor jezelf ander storend gedrag.  Wie heeft  dat vroeger niet gedaan!                                          Daarom, maak een afspraak, ik wil je helpen, om er van af te komen, en ik doe dat, met hypnotherapie

 

(En ik ben gespecialiseerd in het behandelen van de geestelijke ongemakken na een whiplash.)

 

  • Hoe doe ik dat eigenlijk?

We gaan jouw trauma oplossen, door het veranderen van de neurale paden in je brein, want iedere keer dat je terugdenkt aan een gebeurtenis denk je niet aan het ontstaan van die gebeurtenis, maar aan de allerlaatste keer dat je aan die gebeurtenis dacht. Op het moment dat je terugdenkt aan zo’n  gebeurtenis is deze voor 24 uur lang  te beïnvloeden, en als je deze gebeurtenis kunt veranderen, verander je automatisch de herinnering, en dat doen we eigenlijk al continue.                                                                                                          Want we leven allemaal in dezelfde wereld, en toch is deze voor ons allemaal anders, dit komt door onze filters en overtuigingen. Dus als 2 mensen hetzelfde zien gebeuren, heb je 2 verhalen, verschillende verhalen, want dat is nou eenmaal hoe ons brein werkt en dat is net als onszelf, uniek

 

  • Als er nog pijnklachten overblijven

Dit is ook met behulp van hypnose op te lossen, het enige wat dan nodig is,  is een verklaring van de behandelend arts, dat die arts niets met die klacht kan, en dat de dokter de klacht niet medisch kan verklaren.

 

  • Aan het herstel werken

D.m.v. ontspanningsoefeningen  en hypnotherapie zodat je je onbewuste brein gaat trainen en dat je onbewuste duidelijk weet wat jij bewust wilt bereiken.

En ook het stuk van hoe je er zelf inzit, hoe zie jij dat? hoe wil je dat?  Ook dit is heel goed te doen met hypnotherapie

Dus ben zo iemand, of ken jij iemand in je omgeving die hiermee te maken heeft, en die wil veranderen, ik zeg nu wil veranderen, want als ze dat niet willen, dan moet je weten. mensen willen wel veranderen, maar niet veranderd worden.

Laat mij je helpen en neem weer de regie over je eigen leven! Dit kan bij mij op locatie  of online. Ik ben Jim Boersen, hypnotherapeut.

Kan ik je ergens mee helpen? Maak dan een afspraak!