over mij (vervolg)

Ik ben de uitdaging aangegaan om iets heel anders te gaan doen!                      Een paar jaar geleden, tijdens een gesprek met een goede vriend van mij,      over mijn toekomst. Kwam het gesprek ineens, zomaar uit op hypnose .             Ja, want wat ga ik nu doen, met de rest van mijn leven?

ik heb me om laten scholen tot hypnotherapeut. Want ik hou van nieuwe dingen te leren, en zo ook mensen te helpen.  Dit is natuurlijk heel anders dan het werk wat ik hiervoor gedaan heb, ik werkte onder andere in de bouw en ben later ook mijn eigen klussenbedrijf gestart. ik deed vooral klussen in en om het huis en tuin. Dat is een flinke wending, en nu wil ik jou helpen om voor jezelf te kiezen en de verandering voor jezelf te maken.

Dus wil jij nu ook de uitdaging aangaan om voor jezelf de verandering te maken? Of het nu gaat om het oplossen van angsten, allergieën of het verbeteren van je sportprestaties! Want tijdens de opleiding, heeft hypnotherapie mij helpen veranderen! Om gewoon andere dingen te gaan doen, dingen anders te zien en te doen,  en niet te  blijven hangen in die oude vaste patronen, waar ik niet verder mee kwam.

En de donkere wolken losten weer op, de zon ging weer schijnen in mijn hart!

Want ook tijdens de opleiding ontdekte ik sporthypnose! en toen dacht ik terug aan de tijd dat ik als kleine jongen samen met allemaal vriendjes bij ons in de tuin aan het voetballen was, en daar werd geroepen ik ben Johan Cruijff en ik ben Willem van Hanegem en ik ben Johan Neeskens en ik ben ….., en we gingen op die manier helemaal op in ons spel. Jammer genoeg wist ik toen niet, wat ik nu wel weet, en  voor ons toen eigenlijk door de overtuigingen van anderen, onze dromen toch niet behaalt zouden worden. En nu, met de kennis die ik nu heb wil ik daarom sporters die hun niveau naar een hoger level willen brengen, helpen om die droom te behalen.

dit doe ik dmv  hypnotherapie zodat je je onbewuste brein gaat trainen en dat je onbewuste duidelijk weet wat jij bewust wilt bereiken.

En ook het stuk van hoe je er zelf inzit, hoe zie jij dat? hoe wil je dat?  Ook dit is heel goed te doen met hypnotherapie

Dus ben zo iemand, of ken jij iemand in je omgeving die hiermee te maken heeft, en die wil veranderen, ik zeg nu wil veranderen, want als ze dat niet willen, dan moet je weten.     mensen willen wel veranderen, maar niet veranderd worden.

Laat mij je helpen en neem weer de regie over je eigen leven!

Ik ben Jim Boersen, hypnotherapeut.

Kan ik je ergens mee helpen? Maak dan een afspraak!

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo
waar kan ik je mee helpen?