De oplossing zit in jezelf!

Wil je net even dat persoonlijk record halen waar je al weken aan werkt, maar steeds niet wilt lukken? Ben je al weken aan het proberen om naar die sportschool te gaan, maar is de motivatie ver te zoeken? Met sporthypnose ben je in staat je sportprestaties te verhogen en je motivatie een flinke mentale boost te geven.

https://www.mentaalmaximaal.nl/wp-content/uploads/2023/04/braden-collum-9HI8UJMSdZA-unsplash-scaled.jpg

Hoe angst en zenuwen je sportprestaties beïnvloeden.

Angst en zenuwen voor sportprestaties zijn heel reëel, en dit kan ervoor zorgen dat je niet bereikt wat er in je wel zou kunnen bereiken. Zo worden je sportprestaties negatief beïnvloedt door zenuwen, stress en angst. Deze stress kan worden veroorzaakt door vele factoren, zoals tegenstanders, toeschouwers, je gedachten, je lichaam, of faalangst.
Dat is de reden waarom topsporters vaak kiezen voor sporthypnose. Om hun geest te ontspannen en zich mentaal voorbereiden op de wedstrijd. Professioneel of op recreatief niveau. Het trainen van je geest is dus net zo belangrijk als het trainen van je lichaam, zodat dat je de juiste mindset hebt. Dit zorgt ervoor dat je wel je droom kan behalen.
https://www.mentaalmaximaal.nl/wp-content/uploads/2023/04/victor-freitas-hOuJYX2K5DA-unsplash-scaled.jpg

Sporthypnose is er voor alle soorten sport.

Met sporthypnose gaan we aan de slag om een verandering te maken bij angsten, twijfels en negatieve gedachten of overtuigingen. Als mens zijn we namelijk geneigd om negatieve ideeën te versterken, zoals: “Het lukt me toch niet” of “Ik ben niet goed genoeg”. Sporthypnose is een zeer krachtige methode waardoor je je mentaliteit positief kunt beïnvloeden.

Kan ik je ergens mee helpen? Maak dan een afspraak!

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo
waar kan ik je mee helpen?