Silvia

Dag Jim,

 

Hieronder mijn review.

 

Mijn naam is Silvia en ik ben 3 sessies bij Jim geweest voor een hypnotherapie. Ik kwam bij Jim terecht in mijn zoektocht naar de juiste hulp. Of naar dat wat mij zou kunnen helpen in die lastige periode. Na een behoorlijk sombere periode was ik eindelijk klaar voor hulp.

Jim is een hele nuchtere, duidelijk en eerlijke man. En hypnotherapie is super interessant! Ik had hier eigenlijk nog nooit van gehoord of ervaring mee. Enkel het beeld wat we allemaal hebben; een zweverig, vreemd en slaperig gebeuren waarin je beïnvloed wordt door de therapeut. Nou dat is hypnotherapie dus helemaal NIET! Je bent zelf bij elke stap betrokken en je weet precies wat je doet, zegt en wat er gebeurt.

Hypnotherapie bracht mij “ooh en aha-momenten” en die momenten helpen mij nu nog altijd iedere dag. En daarnaast brengt hypnotherapie ontzettend veel ontspanning met zich mee. Mijn lijf weet nu wat ontspannen is en ook dat probeer ik dagelijks te ervaren.

Ik denk dat hypnotherapie voor heel veel mensen een positief effect kan hebben! Als mensen het aan mij vragen raad ik hen aan: mentaal maximaal.

 

Met vriendelijke groet,

Silvia

 

Kan ik je ergens mee helpen? Maak dan een afspraak!

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo
waar kan ik je mee helpen?