MentaalMaximaal Mentaal Maximaal

Wat is hypnose

Hypnose is een staat van veranderd bewustzijn, een soort trance. Bijna iedereen heeft in het dagelijks leven hypnotische ervaringen: je bent zo geconcentreerd bezig, dat je niet hoort dat iemand binnenkomt; je bent diep in gedachten tijdens het autorijden, zodat het lijkt of je een stukje hebt overgeslagen; of je gaat helemaal op in een bioscoopfilm en kunt niet geloven dat het al pauze is. Dit zijn allemaal vormen van spontane hypnose. Hypnose is een toestand van geconcentreerde aandacht, waardoor men zich losmaakt van de uitwendige omgeving en opgaat in een innerlijke wereld.

https://www.mentaalmaximaal.nl/wp-content/uploads/2021/05/benoit-beaumatin-xdai21Y9pek-unsplash-scaled.jpg
Wat is hypnotherapie?

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie heeft zowel een medische als bijvoorbeeld een sportieve toepassing. U kunt er psychische en lichamelijke klachten mee verhelpen, of er met hypnotherapie voor zorgen dat u het maximale uit uw sportprestaties kunt halen. Door hypnotherapie kom ik in contact met jouw onderbewustzijn en krijg je een beter beeld van onze behoeftes en mogelijkheden. Terwijl je in hypnose bent kan je de controle over jezelf altijd behouden.

Hoe werkt hypnotherapie?

Hypnotherapie speelt in op een meer gemakkelijke toegang tot het onderbewustzijn. In het reguliere dagelijkse leven kunnen we ons onderbewustzijn haast niet benaderen, als het gevolg van de belemmering door het bewustzijn. Het bewustzijn voorkomt dat we het onderbewustzijn benaderen, terwijl we door het contact daarmee de kans krijgen om onbewuste gevoelens en ideeën aan te spreken, waardoor we een beter beeld krijgen van onze behoeften en mogelijkheden. Het is door middel van hypnotherapie mogelijk om die gevoelens en ideeën te benaderen, om op basis daarvan een genezing in gang te kunnen zetten.

Hoe werkt hypnotherapie?

A better way to send money.

Nieuwe oplossing

We zijn geneigd om alles met ons bewuste brein op te willen lossen. Logisch, want daarmee heb je veel voor elkaar gekregen. Je bewuste brein is nu echter juist het probleem. Het houdt je probleem in stand. Daarom werk ik in hypnose met je geniale en krachtige onbewuste. Veel effectiever!

Vernieuwde techniek

Ik werk volgens de simpele VGG methode eerst verwonderen daarna geloven en dan genezen. In drie sessies doorloop je deze stappen. De laatste sessie zorgt voor de verandering die je dan kunt maken door het oplossen van je probleem in de eerste twee sessies. Een vrijer leven staat voor je klaar.

Therapie op maat

Omdat iedereen anders is, is ook elk traject weer anders. Dit traject word voor iedereen op maat gemaakt, zodat het precies bij jouw past. Ik gebruik hierbij de technieken die ik tijdens mijn opleiding bij het hypnose Instituut Nederland heb geleerd.

Kan ik je ergens mee helpen? Maak dan een afspraak!